Billentyűzet játék közbeni akadása? Miért?
Szóval az lenne a problémám hogy a billentyűzetem minden játék közben 1-2-3mp es késést produkál. Gép teljesítménye megvan a játékokhoz. Ezeket próbáltam:TesMorrowind,Tes:Oblivion,Crashday,Mount And Blade Warband
Ha nem játszom hanem a windows-ban vagyok semmi akadást nem produkál.
más billentyűvel nem próbáltam még mivel nincs de valószínűleg 1-2 napon belül lesz.
Windows XP SP2
Mezei Genuis 3000ft os billentyű PS/2
USB Egér ami nem akad a játékok közben / és a játékok sem akadnak
Először is mindenképp frissíts az SP3-ra.
Start / Beállítások / Vezérlőpult / Automatikus frissítések
Ott alul lesz egy link hogy frissítések telepítées a Windows update webhelyről. Azt nyomd meg. Egy darabig fog keresgélni, aztán kiad egy listát, azt mind telepítsd fel. Aztán újraindít.
Abillenytyűzet elsőszámú ellensége a kosz. Porszívózd ki finoman. Ha ez se használ, valamilyen beállításod nem jó és az késlelteti.
Billentyűzeted nem megfelelő! Tipp példul:
www.cedrus.hu -> Logic Billentyűzet+Egér Kit -
Gaming LKM-200 (extra "gamer" gombok; USB; fekete;
optikai egér; angol) 2 év gari...
Igazából nem eredeti a windowsom szóval sp3 frissítés kilőve,
Kiporszívóztam,tisztogattam nemhatott.
Valószínű valami beállítás probléma lehet mivel csak a játékokban csinálja ezt...
Billentyűvel nemvalószínű hogy gond lehet mivel alapból a Windowsban nem "akad" csak a játékokban...
Újratelepítettem a Számítógépet,ez sem hatott
Backup Ghost-al sem volt jó.
( Kipróbáltam még 1 játékot is hátha ezekkel van baja (sims2)
ugyan úgy megmaradt a hiba bár az egér nem akadt egyáltalán ottsem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!