Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A facebookon az ismerősöket...

A facebookon az ismerősöket ki lehet törölni? És ha igen, akkor úgy, hogy ő ne vegye észre?

Figyelt kérdés
Nem erőst használom a facebookot, csakis a közeli ismerősökkel tartom rajta keresztül a kapcsolatot. Vannak azonban olyan emberek is, akiket név szerint és látásból ismerek, de csak ennyi...még csak köszönőviszonyban sem vagyunk és valamilyen okból kifolyólag bejelöltek ismerősnek. Én naiv emberként azt hittem, hogy ismerkedni akart, ezért én visszaigazoltam. Na de tévedtem és most le szeretném törölni az ismerős listáról anélkül, hogy megsértsem őket. Lehetséges ez?
2013. dec. 19. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Az adatlapjukon az ismerősök gombra mutatva vissza tudod vonni az ismeretséget, nem értesíti őket a rendszer, de látni fogják ha esetleg keresik, hogy nem vagy már az ismerősük.
2013. dec. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!