DVD miért UDF fájlrendszer lesz?
Figyelt kérdés
xvid-et töltök le és mire kiírja udf, ezzel csak annyi a bajom, hogy a sima dvd lejátssza, de ami nálam van asztali dvd-író az nem akarja. Nincsen sima dvd lejátszóm, és nem akarok a gépnél filmeket nézni.2013. dec. 18. 13:42
1/8 anonim válasza:
nem az udffel van a baj, gondolom nem viszi az xvid kodeket a lejátszó, ez nem új
át kell konvertálnod gépen és video dvd módban kiírni
2/8 A kérdező kommentje:
de divix-es az író, akkor miért nem viszi? Csomó idő átkonvertálni mire egy sorozatot kiírok.
2013. dec. 18. 14:39
3/8 Lajos54 válasza:
A divx és az xvid az két különböző formátum! Nem teljesen ugyanaz a codek kell hozzájuk. Ezért nem szereti egyiket az asztali masina.
Az UDF , az meg egy harmadik dolog: nem formátum, hanem fájlrendszer. Általában akkor kell használni, ha egy bizonyos méretnél (azt hiszem, 2 GB) nagyobb az adott fájl.
4/8 A kérdező kommentje:
én ezt értem, de mindig azt mondták, olyant vegyünk ami dvix-es, mert az mindent lejátszik.
2013. dec. 18. 15:07
5/8 anonim válasza:
na de kik mondták, mert amúgy én biztos nem..
különben lehet csekkolni a specifikációban, hogy mire képes
6/8 A kérdező kommentje:
Pár éve mikor elterjedt a DVD, azt szajkózták, hogy divix-es legyen, mert az minden lemezt lejátszik.
2013. dec. 18. 20:07
7/8 Lajos54 válasza:
Csak azt nem tették hozzá, hogy "majdnem" - vagyis "majdnem mindent"...
Amúgy be sem olvassa (fel sem ismeri), vagy csak hibásan játssza le?
8/8 A kérdező kommentje:
Ahogy elkezdi betölteni azonnal lefagy. Van egy másik szobába sima dvd lejátszó azon szépen megy, csak azt én este nem tudom nézni.
2013. dec. 18. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!