150 MB adatforgalom az sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
csak normális válaszokat köszi :)2013. dec. 17. 21:41
1/7 anonim válasza:
nem valami sok habár nekem 100mbos van telefonon facezek viberezek whatsappozok és bőven elég egész hónapba van hogy nem de legtöbbször elég inkább ha teheted vegyél 500mb.osat
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D hát ez csomagtól függ meg hát az ár nem mindegy :)
2013. dec. 17. 21:53
4/7 anonim válasza:
nekem 5 napig volt elég 100 mb !
5/7 anonim válasza:
hát apukám akkor ott valami nagyon zabálta
6/7 anonim válasza:
Felhasználás függő, ha csak akkor használod amikor kell és csak szöveges alapú komminukációt végzel (nem nézel videót, nincs videotelefonálás és VOIP), akkor elég egy hónapra bőven.
7/7 A kérdező kommentje:
nagyjából csak facebookra használom most is csak új telóm lesz és amilyen csomagot választunk az volt oda írva és kíváncsi voltam :) videót meg csak néha nézek facen :)
2013. dec. 18. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!