Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lopott egeret le tudják nyomozni?

Lopott egeret le tudják nyomozni?

Figyelt kérdés
azért kérdem mert suliból elloptam egy usb-s egeret és nem merem rákötni még nem kapok választ
2013. dec. 16. 21:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jó van ezért nem kel leszidni senkinek senki sem egy szent gyerek.

Ja és nem dicsekvésből mondom lopni bármit el tudok és nem vették elő az osztályt hogy mi voltunk már raktak oda újat és azért loptam el mer jó halk mikor kattintok meg a laptopomra kellet de ezekből a válaszokból azt szűrtem le hogy nem lenyomozható. Meg azért kérdeztem mert ezekhez nem igazán értek.

2013. dec. 17. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk megnézheted a típusát, és elmész érte a boltba, b+, vagy kérsz egyet karácsonyra. De iskolából kiindulva, tuti a legolcsóbb gagyi szart loptad el, ilyen helyeken nem fognak tízezres értékrendű perifériákat adni, főleg a ti kezetekbe.

Nem szent gyerek, de legalább akkor legyél tisztában azzal, mit teszel, én például aranyba önteném a kezed. Jó forróba.

2013. dec. 17. 19:43
 13/13 anonim ***** válasza:
A Nemzeti Nyomozóiroda egérlopási osztálya már foglalkozik az üggyel. Közel járnak. Nagyon közel...
2013. dec. 18. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!