Monitoron lehet TV-t nézni T-home beltérivel?
Vennék egy LG 3D-s monitort. HDMI kábele van. (nem tv, monitor).
Ritkán nézek Tv-t, és 25 éves TV-nk van.. elég sok baja van már (pl. kikapcsolt állapotba zúg).
A T-home beltéri egységnek van HDMI kimenete.
Kérdésem: Ez ráköthető monitorra is, vagy csak TV-re?
Monitor: [link]
ha a monitornak van HDMI bemenete, a beltérinek pedig HDMI kimenete akkor menni fog.
DE! Ha nincs a monitornak beépített hangszórója, azt meg kell oldani másképp...
Igaz, hang nem lenne.. bár nvan digitális, és analóg audio kimenet.. ha ezt is ki lehet választani HDMI-s lejátszás közben, akkor megoldható :)
Ha nem, akkor sincs gond.. úgyis csak a barátok köztet nézem a TV-be.
"úgyis csak a barátok köztet nézem"
Arra meg ajánlom ezt: [link]
(regisztrálsz, 20 perc késésel elkezded nézni, vissza tekered az elejére, reklámot meg átugorhatod)
Köszi. Előfordul, hogy nCore-ról töltöm.
Csak kíváncsiságból érdekelt..
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Megvettem a monitort. TV-ként is működik! :)
Nagony jó. A 2D->3D konverter SD film esetén semmit nem ér. FullHD filmmel pedig még nem tudtam kipróbálni.
A 3D-s filmek viszont nagyon jók. Én szemüveges vagyok, így egy kicsit zavaró a dupla szemüveg.. majd vennem kell csíptethetőt. A monitorból kifelé csak néha látszik a 3D (és akkor is 10-15cm) befelé viszont nagyon erősen. Olyan, mintha a mögötte lévő szobába játszódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!