Hogyan lehetne ezt megvalósítani XBOX360-on?
Fogalmam sincs hogyan fogom ezt megfogalmazni úgy,hogy érthető legyek,de valamit megpróbálok összehozni.
Szóval,van egy xbox 360-as gépem és van egy samsung led monitorom.Ezt a kettőt szeretném összekötni,tegnap meg is csináltam,de nem az lett az eredménye amit vártam,egyszerűen rossz a képminőség mivel nem HDMI kábellal kötöttem össze a monitorral.(vettem egy erre alkalmas összekötőkábelt ami a hangot is megoldotta,külön hangfalról jön a hang,mivel a monitoron nincs hangszóró)
Szóval ez a minőség nekem nem igazán felel meg,én 720p-ben szeretnék játszani,de ahoz elengedhetetlen a HDMI kábel.
Az a baj,hogy ha egy HDMI kábellal összekötöm a monitort akkor hang nem lesz.Kérdeztem az eladót ahonnan vettem a cuccokat ő mondta hogy képet meg tudja oldani,mert ahoz csak ez kell,de az hogy honnan lesz hang,azt már ő sem tudja.Van erre valami megoldás? több átalakító használata stb? a monitoron nincs HDMI bemenet,csak sima vga.
Nagyon hálás lennék ha segítenétek ezt megoldani,mert így használni se nagyon tudom a boxot. Köszönöm előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!