Kékhalál - ''DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL''?
DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ezt a hibaüzenetet kapom a kék-képernyővel, olyan 15-30 perc után, amikor a laptopomat használom. Hozzátenném, hogy ez kb. olyan 2 hete kezdődött.
Ami még fontos lehet:
Windows 7 (32bit)
Az internetkapcsolat eszméletlen lassú, tekhát amikor egy oldalt 3-4 másodperc után ad be, tudom, hogy lassan leáll a gépem.
Amint kihúzom a töltőt a laptopból, az egerem megszűnik működni, pedig világít a lézere. Amint kilövöm az egyik cuccost a Task Managerben, (TALÁN a dwm.exe-t) akkor újra működik az egér. Ez a dolog akkor is jelentkezik amikor nem kapcsol ki a gépem pl 2-3 óra után sem.
Kösz szépen.
Igen, minden driver legfrissebb, újrainstallálva.
"Igen, minden driver legfrissebb, újrainstallálva."
Talán azt kellene telepíteni amit a gyártó ajánl a honlapján, vagy mellé kapot CD -n.
A legújabb driver nem jelenti, hogy nem a legújabb hardveren, is tökéletesen fog menni.
Persze, én azokat telepítettem.
Laptop hátoldaláról leolvastam az egyéni szériakódot, beütöttem az asus.com oldalon, tökéletesen ki is adta melyik laptopom van és hozzá a drivereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!