Miért akad a Muonline s5 a gépemel? A metin2 pedig megy.
Figyelt kérdés
Régen ment a muonline.hu simán.. újra lett rakva a gép, és akad valamiért a muonline nagyon, a metin2 meg megy.. pedig a gépigénye nagyonn mint a mu-nak. miért lehet ez? drivert már próbáltam frissíteni.. leszedtem a catalyst control center attól sem lett jobb.. vidi kártyám típusa: raedon family 4800, meg van még egy az raedon sec 4800 azthiszem-- mit tegyek?2013. dec. 15. 19:37
1/3 A kérdező kommentje:
NEM 4800 a vidi kártyáknál, hanem 9600 * bocsi ! félreírtam
2013. dec. 15. 19:58
2/3 anonim válasza:
attól függ ha újra lett telepítve és mondjuk xp volt rajta most meg win7 akkor az a baja másképp viselkedik a két játék hiába nagyobb a metinnek a gépigénye
3/3 A kérdező kommentje:
ugyanúgy xp :)
2013. dec. 19. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!