Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy két videokárt...

Lehetséges, hogy két videokártya van a laptopomban?

Figyelt kérdés
Szerintem 2 videokártya van a gépemban, mert amikor megnyomom jobb alult azt a kis felfele nyilat, akkor mutat egy Nvidia-t (erről tudom hogy van), de egy intel(R) HD grafikát is (erről nem tudtam, hogy lenne amikor vettem a gépet). Lehetséges, hogy a 2 közül az intelt használja( ami szerintem a rosszabb, mert az nvidiáról tudom hogy jófajta, 2GB-os), és ha igen átlehet állítani, hogy az nvidiát használja?

2013. dec. 15. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
" könnyen lehet, amúgy jó ahogy van, mikor nem csinálsz vele semmit akkor a keveset fogyasztó Intel megy, mikor játszol vagy iylesmi, akkor kapcsol be a rendes.
2013. dec. 15. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:

- Nincs videó kártya a laptopodban.

- Videó vezérlő van benne, kettő.

- 1 Az alaplapra ültetve, egy pedig az intel processzorodba integrálva.

- Az asztalodat nézegetni, meg filmezni pont elég az intel. Ha meg nagyobb teljesítmény igényű dolgot indítasz automatikusan vált agép az Nvidiára.

- " az nvidiáról tudom hogy jófajta, 2GB-os" Ez így hülyeség. Pontos típusszám alapján lehet megmondani, hogy jó, vagy sem.

2013. dec. 15. 18:09
 3/3 A kérdező kommentje:
oké köszi, amúgy Nvidia GeForce GT 635 M
2013. dec. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!