Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc-m miért később indúl be?

Pc-m miért később indúl be?

Figyelt kérdés
Lehet a tápegység hibája ha a pc az elosztó bekapcsolása, majd a bekapcsoló gomb megnyomása után csak kb 1-2 órával indúl el a gép?

2013. dec. 15. 09:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Semmi ötlet? Hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
2013. dec. 16. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Én mindenképp tanácstalan vagyok. Érdekes ha szoftveres, ha hardveres hiba. A szoftverest kipróbálhatod pl úgy, hogy újratelepíted a géped. 3 év után biztos ráférne amúgy is, aztán ha továbbra is fennáll a hiba, akkor írsz újra.

Azért előtte egy [link] progit kipróbálhatsz , hátha segít valamit. Mindent pipálj be és futtasd végig.

2013. dec. 16. 19:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Amúgy ez tipikusan az a hiba, amit látni kell. Ha az én gépem lenne, akkor 1 nap alatt megoldottam volna, mert rosszul vagyok ha 30 másodpercnél több a boot idő, úgyhogy lájk a türelmedhez! :)
2013. dec. 16. 20:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Én kontakthibára gyanakszom, ha még a ventik sem pörögnek fel bekapcsolás után, bios szintig sem jut el a gép. Bekapcsoló gombot ha sokat nyomkodod nem indul el váletlen? Illetve azt tudom javasolni, hogy mindent húzz ki és dugj vissza a helyére a gépben. Kihúz, bedug. Az összes kábelt, kártyát, mindent.
2013. dec. 16. 22:48
 15/22 A kérdező kommentje:

"Én mindenképp tanácstalan vagyok. Érdekes ha szoftveres, ha hardveres hiba. A szoftverest kipróbálhatod pl úgy, hogy újratelepíted a géped. 3 év után biztos ráférne amúgy is, aztán ha továbbra is fennáll a hiba, akkor írsz újra.

Azért előtte egy [link] progit kipróbálhatsz , hátha segít valamit. Mindent pipálj be és futtasd végig."

Megpróbálnám az újra telepítést de sajnos ma már 7:45 körül indítottam volna, de még most sem indul, pedig 10:12 van.

2013. dec. 17. 10:11
 16/22 A kérdező kommentje:

"Én kontakthibára gyanakszom, ha még a ventik sem pörögnek fel bekapcsolás után, bios szintig sem jut el a gép. Bekapcsoló gombot ha sokat nyomkodod nem indul el váletlen? Illetve azt tudom javasolni, hogy mindent húzz ki és dugj vissza a helyére a gépben. Kihúz, bedug. Az összes kábelt, kártyát, mindent."

Ezt megyek és kipróbálom.

2013. dec. 17. 10:12
 17/22 A kérdező kommentje:

Új fejlemény!

Amikor kinyomtam a konnektor főkapcsolót, rá egy pár percre a videó kártya ill. a proci ventilátora megindult. Nem pörgött fel csak egy pár fordulatot tett. Ezt kétszer megcsinálta.

2013. dec. 17. 10:17
 18/22 A kérdező kommentje:
A lehúzgálás - visszadugás nem használt semmit sem.
2013. dec. 17. 10:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Dugd át másik konnektorba, másik elosztóba.
2013. dec. 17. 19:15
 20/22 A kérdező kommentje:

"Dugd át másik konnektorba, másik elosztóba."

Megvolt. Ezzel kezdtem, másik tápkábellel is próbáltam. Szerintem táp lesz.

2013. dec. 18. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!