Pc-m miért később indúl be?
Én mindenképp tanácstalan vagyok. Érdekes ha szoftveres, ha hardveres hiba. A szoftverest kipróbálhatod pl úgy, hogy újratelepíted a géped. 3 év után biztos ráférne amúgy is, aztán ha továbbra is fennáll a hiba, akkor írsz újra.
Azért előtte egy [link] progit kipróbálhatsz , hátha segít valamit. Mindent pipálj be és futtasd végig.
"Én mindenképp tanácstalan vagyok. Érdekes ha szoftveres, ha hardveres hiba. A szoftverest kipróbálhatod pl úgy, hogy újratelepíted a géped. 3 év után biztos ráférne amúgy is, aztán ha továbbra is fennáll a hiba, akkor írsz újra.
Azért előtte egy [link] progit kipróbálhatsz , hátha segít valamit. Mindent pipálj be és futtasd végig."
Megpróbálnám az újra telepítést de sajnos ma már 7:45 körül indítottam volna, de még most sem indul, pedig 10:12 van.
"Én kontakthibára gyanakszom, ha még a ventik sem pörögnek fel bekapcsolás után, bios szintig sem jut el a gép. Bekapcsoló gombot ha sokat nyomkodod nem indul el váletlen? Illetve azt tudom javasolni, hogy mindent húzz ki és dugj vissza a helyére a gépben. Kihúz, bedug. Az összes kábelt, kártyát, mindent."
Ezt megyek és kipróbálom.
Új fejlemény!
Amikor kinyomtam a konnektor főkapcsolót, rá egy pár percre a videó kártya ill. a proci ventilátora megindult. Nem pörgött fel csak egy pár fordulatot tett. Ezt kétszer megcsinálta.
"Dugd át másik konnektorba, másik elosztóba."
Megvolt. Ezzel kezdtem, másik tápkábellel is próbáltam. Szerintem táp lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!