Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem megy a Minecraft?

Miért nem megy a Minecraft?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mi lehet a baj:

-Eddig minden rendben működött

-Egy kicsit sem laggolt

És egyszer csak:

-Beléptek a Launcherbe

-Beírtam nevem, jelszavam

-Bejelentkezés

-És utánna nem indult el

2. Nem tudom, mi történhetett.

A Java 7 Update 45 van meg, ez most a legfrisebb.

Egyszer csak nem indult el. több klienssel, köztük eredetivel is próbáltam, nem működött.

2013. dec. 12. 17:03
 1/7 Balavány Vince válasza:
Töltsed le újra a launchert és ha nem megy akkor egy másik klienst használj. Ajánlom a MesterMC-T és leginkább a Lazuritcraftot
2013. dec. 12. 18:23
 2/7 Balavány Vince válasza:
ja bocs nem olvastam végig a kérdésedet oops. Próbáld meg azt hogy Asztal-> Jobb egérgomb-> Tulajdonságok -> Beállítások-> Speciális-> Hibaelhárítás-> Vedd le a csúszkát hármasra (legalábbis ha xp-d van ezt csináld) aztán lehet hogy meg kell várnod az új javat mert volt már olyan hogy a frissítést elrontották és a kövit meg kellett várni.
2013. dec. 12. 18:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Win 7-em van.
2013. dec. 12. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudok csinálni? Eddig pedig minden jó volt.
2013. dec. 12. 19:23
 5/7 anonim válasza:
Eredetis vagy?
2013. dec. 13. 11:01
 6/7 anonim válasza:
Tudom hoyg mi a probléma. Nekem is ez volt . És tulajdonképpen az a gond hogy a lauchered 1.7.4-et próbál indítani mikor még az nem jött ki csak az 1.7.2 Állítsd át ott hogy edit profile és ott van hogy use verisons és kiválasztod az 1.7.2-t :D
2013. dec. 13. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma, újra kellett telepíteni, :)
2013. dec. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!