Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltöttem az alábbi linken...

Strange16 kérdése:

Letöltöttem az alábbi linken A jó a rossz és a csúf de kicsomagoláskor jelszót kér! Nem írja sehol a jelszót?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 18:34
 1/8 A kérdező kommentje:
2013. dec. 11. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:

"Ingyenes filmletöltés a Filmlift-ben!

Ezen az oldalon ingyenesen letölthető filmeket találhattok a fenti kategóriák szerint besorolva.

A legtöbb film DVD minőségű; pár olyan van, ami TV-ből lett felvéve, de rossz minőséget itt nem találsz. (Ha mégis van ilyen, az külön jelezve van.) A hangerők filmenként sajnos változhatnak, erre fel kell készülni a hangerőszabályozón tartott kézzel. De ha egy filmhez egyszer beállítottad, hátradőlhetsz, és indulhat a mozizás.

Az oldalon magyarul beszélő filmek tölthetőek le; amelyik nem ilyen, jelölve van ("Sub"), ami a feliratot jelenti.

További rövidítések:

TVRip = TV-ből lett felvéve -- DVDRip = DVD-ről lett felvéve.

Cam = moziban, kamerával lett felvéve. Ilyet itt nem nagyon találsz. Maradjunk a legalitásnál és a jó minőségnél.

A rar-ral tömörített állományokhoz a jelszó:

filmlift"

2013. dec. 11. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
de letöltötem és a WinRAR nál jelszót kér
2013. dec. 11. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. dec. 11. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
2. válaszban egyértelműen leírja hogy filmlift a jelszó -.-
2013. dec. 11. 18:51
 6/8 A kérdező kommentje:
a jelszót nem tudjátok elküldeni?
2013. dec. 11. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
filmlift a jelszó
2013. dec. 11. 18:53
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi műkszi
2013. dec. 11. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!