Hogyan tudom elindítani azt az alkalmazást, aminek nincs kiterjesztése?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy játékot szeretnék telepíteni, csak ugye felmerült ez a probléma. Felül a Típusához annyit ír, hogy "Fájl". Ha átnevezem úgy hogy a neve után írom ezt: .iso , akkor ilyen ISO fájl lesz belőle. Ezek után meg akartam nyitni Daemon Tools-al (mert ugye az ISO-t azzal kell), de nem engedi... Valaki beavathatna a rejtelmekbe. :D2013. dec. 11. 16:15
1/12 anonim válasza:
Tehat a ciponek azt mondtad, hogy alma vagy, megse volt jo ize a belole keszult turmixnak...
Milyen fajl az a fajl? Jatek? Tomoritett? Darabolt?
2/12 A kérdező kommentje:
Szét volt darabolva, én meg összepakoltam Total Commanderrel. Általában WinRar-ral szoktam az ilyet, de mivel nem .rar fájlok voltak hanem .001, .002, stb., így Total Commanderrel csináltam. Aztán lett belőle egy olyan fájl, ami egyszerűen semmilyen. :D A fájltípusa: "Fájl". És mint írtam játék lesz belőle majd, ha el tudnék jutni a telepítésig... :D
2013. dec. 11. 17:51
3/12 anonim válasza:
A kiterjesztést ilyen esetben neked kell kitalálnod. Lehet hogy ZIP vagy RAR kiterjesztés...
4/12 anonim válasza:
Crc nelkul nem az igazi. Ilyenkor szokott lenni az out kiterjesztes, vagy mi. Probalgasd melyik nyitja, nincs olyan sok lehetoseg. Vagy toltsd le normalis verzioban.
5/12 A kérdező kommentje:
A ZIP és a RAR nem volt jó, mert nem engedte kicsomagolni, az ISO-ból meg nem csinált meghajtót. Szóval ez a 3 kilőve. Kérnék még pár tippet hogy mire alakítsam. :D Utolsó kommentelőnek: az OUT az milyen, és hogy tudom hasznosítani? :D
2013. dec. 11. 18:44
6/12 anonim válasza:
Nézz bele a file elejébe, jó esetben látod, h mi akar az lenni.
7/12 A kérdező kommentje:
Ipor Sircer: olyan létezik hogy FLT fájl? És ha igen, akkor mivel tudom megnyitni? :D Csak mert ez az eleje...
2013. dec. 11. 19:12
8/12 anonim válasza:
Az FLT az egy régebbi 3d formátum. Tuti nem lettél átverve ezzel a letöltéssel?
9/12 anonim válasza:
Az out semmi olyan aminek orulnel.
Probald ki: mds, mdf (nem politizalok), nrg. Ezek a gyakoribbak meg.
10/12 A kérdező kommentje:
Tuti nem lettem. Ez kizárt. :) A másik kommentelőnek pedig: Okés, megnézem.
2013. dec. 11. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!