Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell a survey-t átlépni?

Hogyan kell a survey-t átlépni?

Figyelt kérdés
Van egy rohadt nagy problémám egyes letöltésekkel;AZOK A RETKES SURVEY-HÜLYESÉGEK! Nem tudom, hogy hogyan kéne átlépni, anélkül, hogy meg kéne adni a telefonszámomat, ráadásul sokszor olyan, hogy automata letöltéses, szóval nem szedhetem ki reklámként adblockal, nem törölhetem az oldal forrásával, mert nem kezdődik el a letöltés.

#survey eltávolítás #letöltés kezdése survey-jel #survey feloldása
2013. dec. 10. 17:48
 1/6 anonim válasza:
Sehogy. Ez egy gyökér script, ami minden újragenerálásnál lefut. Ha a ciklus nem fejeződik be annak rendje és módja szerint, akkor nem enged letölteni. Próbáld máshonnan azt a cuccot leszedni.
2013. dec. 10. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell átlépni, mert nincs utána semmi. Kamu. Nincs ott semmiféle letöltés, csak ezzel bírnak rá, hogy megadd az adataidat. Aztán meg jön a spam meg a Zepter ügynök...

Tölts torrenttel, warezoldalakról, DC-vel, FTP-vel, illetve nyilván vegyél meg mindent, mert lopni csúnya dolog... :P

2013. dec. 10. 17:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Kösz, de ezt nem találtam se ncore-on, se tpb-n
2013. dec. 10. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért nem találod sehol, mert NEM LÉTEZIK!
2013. dec. 10. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Találtam egy kijátszási lehetőséget. Keressetek rá arra, hogy Pinger, olyan mint a viber, de kaptok egy telefonszámot, ezt beküldhetitek, és meg lesz a verification code(igazoló kód). Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 30. 10:19
 6/6 Kajcsi válasza:
ezek a surveyek csak AMERIKÁBAN ÉRVÉNYESEK, amerikában nem mobilszámot kell megadni, hanem hogy holl laksz, és hogyha megadod, elkezdődik a letöltés, magyarországon nem! :(
2014. júl. 13. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!