Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek ráférne a...

Fiúk, szerintetek ráférne a laptopomra egy szervízelés?

Figyelt kérdés

Két éves, és már valószínűleg poros lehet belül, mert mikor megvettük a hangját se lehetett hallani bekapcsolt állapotban és most már igen (de nem túl zavaró). Néha eléggé felpörög a ventilátor, és olyankor nagyon zúg, de ez szerencsére ritka.

A billentyűzet alatt is látom hogy sok a por benne, de engem a szellőzőnyílások zavarnak, mert ott nem tudom kiporszívózni.

A közelünkbe lévő szervíznél 10 rugó a teljes kitakarítás, megéri rászánni ennyi pénzt? Nem szeretném hogy bármi baja legyen, nagyon vigyázok rá, de egyenlőre sokat számít hogy hová teszek 10 ezer forintot.

Kibírja a laptopom még egy pár hónapig amíg szerzek pénzt vagy vigyem el most, hiszen már két éves?

Vettem alá egy hűtőventit, az nem fogja még beljebb kavarni a port?

2013. dec. 8. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
"Vettem alá egy hűtőventit, az nem fogja még beljebb kavarni a port?" nem,de 10eft az komoly máshol ez 5eft alatt van por az tuti van benne de tavaszig még kibírja majd ha kánikula lesz akkor nem árt takarítani,én fél évente szétszedem és takarítom mégis hangos a ventilátor
2013. dec. 8. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:

10ezer forint, rengeteg.

Te is kitudod takarítani, de ha mégsem mered, akkor keress valami más szervizt, vagy egy ismerőst, rokont, aki megcsinálja ingyen vagy olcsón.

2013. dec. 10. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!