Fiúk, szerintetek ráférne a laptopomra egy szervízelés?
Két éves, és már valószínűleg poros lehet belül, mert mikor megvettük a hangját se lehetett hallani bekapcsolt állapotban és most már igen (de nem túl zavaró). Néha eléggé felpörög a ventilátor, és olyankor nagyon zúg, de ez szerencsére ritka.
A billentyűzet alatt is látom hogy sok a por benne, de engem a szellőzőnyílások zavarnak, mert ott nem tudom kiporszívózni.
A közelünkbe lévő szervíznél 10 rugó a teljes kitakarítás, megéri rászánni ennyi pénzt? Nem szeretném hogy bármi baja legyen, nagyon vigyázok rá, de egyenlőre sokat számít hogy hová teszek 10 ezer forintot.
Kibírja a laptopom még egy pár hónapig amíg szerzek pénzt vagy vigyem el most, hiszen már két éves?
Vettem alá egy hűtőventit, az nem fogja még beljebb kavarni a port?
10ezer forint, rengeteg.
Te is kitudod takarítani, de ha mégsem mered, akkor keress valami más szervizt, vagy egy ismerőst, rokont, aki megcsinálja ingyen vagy olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!