Az erősebb gépem mért viszi gyengében a jákokat mint a gyengébb laptopom?
a gép : intel celeron 2,60ghz dual core
3gb ddr3 ram
512mb ati radeon 44350hd
1TB winchester
a laptop intel centrino 2,20ghz dual core
2gb ddr2 ram
512mb ati radeon hd 4570
na most a nagy gép meghal a call of duty black opsnál, kb megy 2-3 percig majd kék halállal újra indul a gép, de ha megy is akkor is max 5percig szaggat végig, és utánna kilép
a laptop viszont gyengébb, és teljesen szépen viszi a black opsot+ a gta IV-et a nagy gép viszont alig alig bírja ezeket ez mért van, mert abszolút nem értem erősebb gép és rosszabb ??
az biztos hogy lehetetlen, az asztali gépbe van elől egy turbina szerű ventilátor hátul 2 ventilátor oldalt 1 (aerocool pc ház) 45fokos a videókártya!!
és ha ez számít mind a kettőn win 7 ultimate 32it
figyeltem azt is túlmelegedés nincs
a laptop átlagosan játék közbe :80-90fok
alaplapja : 70-80 néha 90
asztali gép: processzor nagyon max 40 fok
alaplap :30-35fok
videókártya játék közbe 40-45fok normál használatba 30-35 nagy borda van a videókártyán ventillátor nincs rajta GYÁRILAG de persze azért vannak a ventilátorok ezért még az is egy + hűtés
Az is egy lehetőség, hogy az asztali vid. karija ddr2-es, a noti pedig dedikált ddr3-at használ. Ebben az esetben simán kijön a különbség.
Viszont a kékhalálozás driver (szoftver) hibára utal(hat).
A centrino pedig nem proci. :) Ha a notiban core vagy core2 van, újabb difi a noti javára.
A kinézett noti vid karijáról nem mondtál semmit. Meg jó lenne tudni az árát is, megéri-e annyiért amennyiért hirdetik.
A centrino egy platform név amit az egymagos pentiumoktól kezdve a core i7-ig árultak/nak.
Ezért mondtam, hogy a notiban simán lehet akár egy core2 is ami egyáltalán nem lassabb annál a celeronnál, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!