Hol tudom beállítani a gmail-en a válaszüzenet kérését a megjelenítéssel kapcsolatban, ha levelet írok valakinek?
Gmail-es postafiókomból szeretnék levelet küldeni. Azonban szükségem lenne a levél megjelenítésével kapcsolatos válaszüzenetre.
Hol tudom ezt beállítani?
Időközben tájékozódtam...
Ezek szerint 2007 óta nem építették be a programba. Bravó. A gyerekem, meg ezért kapott 1-est számtechből, mert a tanára nem kapta meg a levelet.
Nem értem miért lenne visszaélés vele. Ha nem akarja nem kattint rá és kész. Persze így is lehet direkt 1-est adni.
A suliban ragaszkodnak ehhez a sz.r gmailhez. Számomra érthetetlen, miért nem mindegy honnan megy a levél????
Fel vagyok háborodva, hogy védekezni sem lehet ez ellen..
A küldött levelek között ott van a levél? Mert akkor elméletileg lehet bizonyítani, hogy nem a gyerek hibázott.
Egyébként sajnálom, nem tudom mi lehetne a mindkét fél (tanár-diák) számára elfogadható megoldás, de hátha jön egy okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!