Hogyan tudnám népszerűsíteni videóimat?
F1-es videókat szerkesztek, viszont nincs nézettségem. Hogy tudnék ezen segíteni.
Linket nem rakok ki, mert az akkor itt reklámnak minősülne. Egyszerű tanácsokra lennék kíváncsi. Ha jók, zöld kéz a jutalom.
Oszd meg Facebook-on
- saját idővonaladon
- F1-es oldalak idővonalain vagy releváns posztjai alatt kommentben
Esetleg csinálj a csatornádnak FB oldalt és azt is reklámozd hasonló módon. Így aki lájkolta és követi az oldalad, folyamatosan érthesítheted új videóidról, amit ha lájkol, látja az összes ismerőse - terjed az igéd.
Én így csinálnám. :)
#1: Egy probléma - nincs FB-m.
Egyéb megoldás? :)
Hogyha van pénzed XD akkor pl szólsz videósoknak akiket csomóan néznek pl:Herby Szefi Jamesmc stb...Hogy penzert reklámozzak (nem túl jó megoldás)vagy amikor csináltál egy videót egy csomó keresőszót megadsz mindenről.
Én is csináltam a nexus 5 telomrol egy kamerafelvetelt hogy milyen is es egy csomo keresoszot megadtam pl:android,Nexus 5 google camera kamera teszt rewiew stb... és 25000 megtekintésem lett.Szóval ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!