Gulyasarni66 kérdése:
GYORSAN! SEGÍTSETEK! A lukk. exe egy vírus?
Figyelt kérdés
(C:\Users\(felhasználónév)\AppData\Roaming\lukk.exe)
Ha az akkor mi a teendő?
2013. dec. 7. 14:29
1/8 A kérdező kommentje:
A CCleanerben driver-nek jelzi, és le van tiltva az automatikus futtatása. És nem tudom engedélyezni. Akkor ez vírus?
2013. dec. 7. 14:33
2/8 anonim válasza:
Én nem megkérdezni szoktam a gyanús fájlokat, hanem feltöltöm ellenőrzésre ide: [link]
3/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt tettem volna, de sajnos nem jeleníti meg a fájlt. (még akkor sem, ha bekapcsolom a rejtett fájlok megjelenítését)
2013. dec. 7. 14:50
4/8 anonim válasza:
Több oldalon is rejtett trójaiként van nyilvántartva. Milyen vírusvédelmed van? Próbálj meg csökkentett módban irtani. Esetleg ha nem NOD van a gépeden, akkor egy online scannert is lefuttathatsz: [link]
5/8 A kérdező kommentje:
Most telepíti az Eset Sart Installert (vagy mit) amúgy Avastom van.
2013. dec. 7. 15:10
6/8 A kérdező kommentje:
Elírtam. nem sart hanem smart
2013. dec. 7. 15:11
7/8 A kérdező kommentje:
az eset online scanner 5 fertőzött jájlt talált. de ez szerintem nem kapcsolódik a lukk.exe-hez, mert ezek a Yontoo A, Yontoo B stb...
2013. dec. 7. 15:50
8/8 A kérdező kommentje:
*fájlt
2013. dec. 7. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!