Mit jelent ha ezt írta ki a skype? Valaki segítsen pls!
Figyelt kérdés
Teloról elküldtem a skype profil képemet az egyik partneremnek, utána nem sokra rá felléptem gépről is skypera és a küldött kép helyett pirossal az volt írva: 'A beszélgetést törölték a beszélgetés mappából!' Most akk mi van?! én nem töröltem, de akinek küldtem az meg nem tudja azt az üzit megváltoztatni ami az enyém, csak a sajátját tudtommal, de javítsatok ki ha tévedek.. Egyébként az előző beszélgetéseink még meg vannak, csak ez a kép lett törölve, de pl telón ezt ki se írja.. Tehát ezt most egyáltalán nem értem, valaki segítsen pls! Előre is köszönöm a válaszokat! ;)2013. dec. 6. 22:17
1/1 anonim válasza:
a problémát sem értem, miért olyan nagy gond ha nincs ott az a kép neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!