81iloZ kérdése:
Betűméret probléma?
Figyelt kérdés
Üdv! A kérdésem a következő lenne: Vettem egy új videokártyát. Nvidia GEforce GTX550TI 1GB GDDR5 A régit kivettem, drivert eltávolítottam. Beraktam az új kártyát, a rendszer (win8) felismerte, el is kezdte a driver frissítést, installt. Sikeresen kész is lett. A következők léptek fel: Nem tudok olyan monitor beállítást alkalmazni, ami nekem megfelelő lenne. Nincs natív beállítás, hanem felhoz vagy 20 féle beállítást, amit tudok használni. Ami nekem jó beállítás lenne, azt kiválasztom, de olyankor a betűk olyan kicsik, hogy nagyítóval sem látom. Hiába próbálkoztam a nagyobb kisebb közepes ablakméretezésekkel olvashatatlan lett. Ilyenkor teendő? Rossz a driver? Vagy szedjem le a mostani drivert és telepitsem újra? Mert szerintem nem kellene ilyen dologgal szembesülnöm.2013. dec. 6. 08:08
1/6 anonim válasza:
Tedd fel az nvidia oldaláról a drivert és jó lesz. A windows csak egy általános drivert rak fel nem speciálisan a kártyádhoz valót.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Azt elfelejtettem írni, hogy az Nvidia oldalról telepitettem fel.
De akkor mégis mi lehet a baj?
Rossz driver? Vagy mégis mi?
2013. dec. 6. 11:32
3/6 anonim válasza:
Mekkora monitort használnál milyen felbontáson? Mivel van összekötve a monitor és a gép?
4/6 A kérdező kommentje:
19" TFT Wide monitort használok, olyan 1152*864 volt az előző kártyával, gyönyörű kép, és azt tudtam fentébb is vinni ha akartam volna.
Most is ezt használnám, de: most jelen pillanatban de ez akkora képet ad, hogy el sem férnek a dolgok a képernyőn. Nagy ikonok, és szöveg, stb. De akármelyiket állitom, mindenhol majdnem ugyanezt látom. Máshol meg olyan kicsi a betű, hogy nem látom. Szóval ezt látnod kellene. :)
2013. dec. 6. 15:07
5/6 A kérdező kommentje:
A gép pedig kábellel, van összekötve. :)
DVI-I dual link kábellel...
de ha átalakítóval kötöm össze akkor is ugyanaz a probléma...
2013. dec. 6. 16:49
6/6 anonim válasza:
Azért az az 1150es felbontás sem egy cutting edge. Ez a natívja? Ha csinálsz egy printscreent és elmented paintben a jpg-t akkor a megfelelően beállított felbontást írja a kép méretének? (csak mert azt mondod állítgatod de nem változik semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!