Etical hacker szeretnék lenni. Egyetemen lehet ilyet tanulni? (kifejtve lent).
Ha jól értettem, akkor a tanfolyamokat tartanak amik a mostani iskola rendszerben valahol az okj-k értékén vannak mert csak egy papírt adnak a tanfolyam elvégzéséről. Ellenben szakmai körökben van (lehet) értéke a sikeres ms vizsgáknak.
És ide a rozsdás bökőt, hogy alapvetően csak ms termékek szemszögéből tanítanak szóval a kapott tudás sem lesz teljes.
Attól meg nem leszel jobb programozó, hogy elvégzel egy ilyen tanfolyamot csak a tudásod lesz valamivel nagyobb. A kettő nem ugyanaz. :)
Szóval inkább diploma. Egyébként is kell az előképzettség.
Igen, egyetemen, akárhol van állami finanszírozás. Ennek meg köze nincs az itthoni oktatási rendszernek. :) Sőt, a "diákok" után tuti nem kapnak fejpénzt. Ez egy nemzetközi papírt ad, amit Bangladesben lobogtatva is elismerik. Egy Elte diplománál meg hümmögnek mert nem ismerik.
Nem tudom milyen előképzettséggel rendelkezel, nem akartalak megbántani, de vagy nagyon pengének kell lenned vagy nem árt ha diplomaközeli helyzetben indulsz neki egy megmérettetésnek.
Ui: most nézem csak, linuxot is bevették a listába. Azt elnéztem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!