Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen füleseket ajánlanátok...

Milyen füleseket ajánlanátok mint utcai mint benti használatra kb 10 ezer forintos árlimitig?

Figyelt kérdés

2013. dec. 5. 20:24
 1/4 anonim válasza:

A Sennheiser fülesek nagyon jók. Régóta csak ilyet használok, érdemes lehet ezekben (is) gondolkodnod ha még nem tetted meg. Én mindenképp In-ear (fülbedugós/agybadugós) fülest ajánlok, ha nem zavar, hogy olyan mélyre kell dugni. Erősen kiszűri a környezeti zajokat + mivel közelebb van a dobhártyához lényegesen hangosabb, így kisebb hangerőn lehet használni. Tisztábban is szól és a sima fülestől eltérően rendesen lehet hallani a basszust is.

Nekem egy sima 7000 ft-os sennheiser MX-660 van. Megvagyok vele elégedve, szépen szól meg minden. Találtam nemrég egy ócska régi sony-ericsson in eair headset fülest. Rendesen bedugva igen jól szól és néhány dologban messze lekörözni a másikat. Érdekes.. Elgondolkoztam, hogy ha ez így szól csak azért mert in-ear (pedig telefonos szemét, ócska cucc), akkor mit tudhat egy komolyabb minőségi darab :) Én is venni fogok kb 10ezerig.

Szóval az Mx 660-t ajánlom, ha még lehet kapni, mert jól szól és strapabíró.

Amikről még jókat hallottam (in-ear):

Sennheiser CX 200 Street II - 8900 ft

Sennheiser CX 215 - 8900

Sennheiser CX 280 - 11 900

Olvass utána teszteknek te is. Az adatokkal (impedencia, tartomány stb..) ne foglalkozz. Nem lehet ezekből következtetni arra hogy hogyan fog szólni egy füles. Inkább a márka meg az ár a mérvadó. A sennheiser már régen bizonyított (nem csak nálam).

Nézz körül árban itt: [link]

Aztán ha ár okés, olvass utána neten, csak így lehet eldönteni sajnos, ha csak ki nem próbálod őket. Az se mindegy hogy ki milyen zenéket hallgat. Mást érdemes venni pop-hoz mint rockhoz pl. Persze csak ha nagyon maximalisták akarunk lenni :)

2013. dec. 5. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. dec. 6. 19:03
 3/4 anonim válasza:

Nincs mit! Közben még alaposabban utánajártam, mert lassan venni akarok már egy fülest én is és kiderült, hogy vannak jobb ár-érték arányúak is. Persze a Sennheiser nagyon is jó, de ha van jobb nála miért is ne kéne olyan :)

Ajánlom olvasd kicsit ezt a topicot, itt minden le van írva, én is itt kérdezgetek mostanában az okosabbaktól:

[link]

Az összefoglalót is érdemes elolvasni, illetve kérdezni. Ott többre fogsz jutni mint ha itt kérdeznéd!

2013. dec. 7. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez is nagyon hasznosnak bizonyult :)
2013. dec. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!