Hogyan tudok kideríteni, hogy a monitor TN vagy IPS paneles? LG-E2770V-BF
Erről lenne szó. Épp eladás alatt van, mert nagyobb TV-re cserélem, de nem tudom hogy hirdessem. IPS-t tapasztalok ( jobbról, balról, felülről hibátlan a kép, alulról nézve változik el némileg. A szín nem változik, csak kontrasztosabb lesz a kép ), de a harver-apron meg vannak győződve, hogy sima TN paneles.
Az Interweben a külföldi fórumokon mindenhol mást mondanak. Van, aki szerint TN, van aki szerint IPS. Sőt, olyat is olvastam, hogy csak az US verziók IPS-ek, vagy épp a modell 23 colosa IPS, a többi TN. Gyorsan el akarom adni, mert csak úgy veszek TV-t, viszont azt sem tudom, mit hirdetek :)
Van olyan akinek ilyen monitorja van? Szakértők segítségét is megköszönném!
A félreértések elkerülése végett a LED nem a panel típusa hanem a háttérvilágításé, lehet led-es egy ips paneles monitor is.
Nagy valószínűséggel TN paneles.
A LED az a világítás, világos.
Mit gondoltok, mennyi a reális ár, amennyiért elviszik? ( Moderátor, nem itt akarom hirdetni, köszi, hogy nem törlöd )
Ment a zöld kéz mindenkinek, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!