Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok kideríteni, hogy...

Hogyan tudok kideríteni, hogy a monitor TN vagy IPS paneles? LG-E2770V-BF

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó. Épp eladás alatt van, mert nagyobb TV-re cserélem, de nem tudom hogy hirdessem. IPS-t tapasztalok ( jobbról, balról, felülről hibátlan a kép, alulról nézve változik el némileg. A szín nem változik, csak kontrasztosabb lesz a kép ), de a harver-apron meg vannak győződve, hogy sima TN paneles.

Az Interweben a külföldi fórumokon mindenhol mást mondanak. Van, aki szerint TN, van aki szerint IPS. Sőt, olyat is olvastam, hogy csak az US verziók IPS-ek, vagy épp a modell 23 colosa IPS, a többi TN. Gyorsan el akarom adni, mert csak úgy veszek TV-t, viszont azt sem tudom, mit hirdetek :)

Van olyan akinek ilyen monitorja van? Szakértők segítségét is megköszönném!

2013. dec. 4. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy jók a betekintési szögei lehet TN paneles és az is, nem negatívumként mondom.
2013. dec. 4. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Panel tipus LED (Nem IPS paneles!)

[link]

[link]

(34. oldal technikai adatok)

2013. dec. 4. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

A félreértések elkerülése végett a LED nem a panel típusa hanem a háttérvilágításé, lehet led-es egy ips paneles monitor is.

2013. dec. 4. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagy valószínűséggel TN paneles.

A LED az a világítás, világos.

Mit gondoltok, mennyi a reális ár, amennyiért elviszik? ( Moderátor, nem itt akarom hirdetni, köszi, hogy nem törlöd )

Ment a zöld kéz mindenkinek, köszi!

2013. dec. 4. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:

...lehet.

de konkrétan ez a tipus; LG-E2770V-BF

nem az, NEM IPS paneles technológiával készült!

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 4. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehet kevésnek tűnik, de max. 50 000 Ft szerintem, inkább kevesebb, amúgy meg az ilyen válaszolóktól(79%) lehet agyfaszt kapni, hülyeségeket beszél és még meg is magyarázza.
2013. dec. 4. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! 40ért úgy néz ki elviszik. Sajna a garanciapapír meg a doboza már nincs meg :S
2013. dec. 5. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!