Melyiket válasszam? Nokia lumia 625 vagy samsung galaxy ace 3?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 19:31
2/11 anonim válasza:
az igazi kérdés: Window Phone Vagy Android -ot.
Én android -ra szavazok, mert több ingyenes progi van rá, mint a windows bug halmazára.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Lenne még egy kérdésem nokia lumia 820 vagy Sony xperia sp. Androiddal az a bajom hogy állandóan lefagy, míg a windows phonról eddig csak jót hallottam.Az alkalmazásokat én is keveslem, de ha nem fagy le megéri.
2013. dec. 3. 20:54
4/11 anonim válasza:
Akkor eddig csak elfogultaktól hallottál...
Kedvenc hibaüzenetem a windows phone telefonon, mikor megtelik a tárolója, és össze omlik, és mikor be kapcsolnád kéri hogy helyezed be a telepítő lemezt... xĐ
6/11 anonim válasza:
H.Tibor , az a hibaüzenet akkor jött ki amikor fel akarták törni a windows phone-t , nézz utána , amúgy szerintem Nokiát vedd , szebb jobban összeszedett rendszer , ingyen office , ingyen offline navigáció , gyorsabb szoftver és hosszabb támogatás .
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A sony xperia sp sem jobb mint mondjuk a lumia 625?
2013. dec. 4. 16:09
8/11 anonim válasza:
"a hibaüzenet akkor jött ki amikor fel akarták törni a windows phone-t"
vagy mikor benyel egy trójait, mint egy jó windows...
9/11 anonim válasza:
Sony fan vagyok, így a válaszom elfogult lenne. :-)
10/11 anonim válasza:
Művészet WP re vírust rakni , és ahogy látom te az egyik nagy művésze lehetsz ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!