Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek Laptopot vagy...

Szerintetek Laptopot vagy Ipadot vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Elöre is köszi a válaszokat.

2013. dec. 3. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Egyértelműen egy jó laptopot.

Minek az Ipad? annak semmi értelme.

Laptoppal sokkal több dolgot tudsz csinálni mint Ipad-en.

2013. dec. 3. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha minőségit szeretnél Sony, ha olcsóbban akarsz jót, akkor Lenovo, alább ne add inkább gyűjtögess.
2013. dec. 3. 18:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Gondolkozom rajta :D végülis van még idöm dönteni :D.
2013. dec. 3. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Igaz, hogy laptop több mindenre jó, de ha valakinek nem kellenek a laptop funkciói, annak egy iPad is elég. Ha csak youtube-ozni, böngészni, filmeket nézni akar, arra egy iPad is elég, és az emberek 90%-a kb ebbe a csoportba tartozik.

Én is már gondolkoztam, hogy eladom a laptopom, elég nekem a tablet is, csak szöveget szerkeszteni sokkal jobb gépen, ez az egy dolog miatt tartottam csak meg.

2013. dec. 3. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
42%
iPad helyett akkor már egy olcsóbb tábla gép, az is képes ezekre és már 20 ezerből is meg van.
2013. dec. 3. 19:42
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Valaki dolgozik is a laptopon nem csak böngészik meg youtube-ozik.Én nekem nem kéne Ipad.
2013. dec. 3. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát a laptop felé hajlok inkább. de majd lesz ami lesz :D
2013. dec. 3. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát, én iPad-et fogok, de mivel van laptopom, így ez nem túl mérvadó :) Egy jó asztali gép alap, de ha az van, akkor már nem feltétlenül kell a laptop.

Rájöttem, hogy iPaden mindent meg tudok csinálni, amire szükségem van. Elég fárasztó minden héten mászkálni a laptoppal albérletből haza meg vissza. Ha lenne egy jó táblám, nem kéne hétközben laptop.

2013. dec. 7. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
[link] Erröl mi a véleményetek elfutna rajta a cod2,minecraft,metin2?
2013. dec. 10. 21:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Végül laptopot kaptam.
2014. jan. 2. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!