Egy számítógépre feltöltött fotón lévő virág színét (RGB) hogyan állapíthatjuk meg?
Figyelt kérdés
Egy wordbe illesztett virágos kép mellé szeretnék egy meghívó szöveget írni, de úgy, hogy a betűk színe megegyezzen a virág szirmának színével.
Próbáltam egyéni színt csinálni, de nem sikerült megtalálnom.
Ezért jobb lenne előbb megállapítani a virágszirom színének RGB-kódját, és ha megvan, már be tudom állítani ehhez a betűszínt.
Probléma azonban, hogy nem jövök rá, hogy tudhatom meg az adott fotón lévő pont RGB-kódját.
Tudna valaki segíteni?
2013. dec. 3. 14:11
1/2 anonim válasza:
A legegyszerűbb, hogy Paint-ben megnyitod, pipettával klikk, színek menü, szerkesztés, egyéb színek, és ott kiírja lent.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez az, erre gondoltam, csak nem találtam magamtól. Köszönöm!
2013. dec. 3. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!