Angol billentyűbemenet van bejelentkezésnél, nekem viszont ékezetes a jelszavam. Most mi legyen?
Több opció:
1. Start alulra beírod Karaktertábla (angolul Character map) és itt összerakod a jelszavad (írja az egyes betűk asci kódját is alt+szám)
2. Nyelvi eszköztáron a tálcán átállítod magyarra és megpróbálsz visszaemlékezni hol voltak a magyar betűk a bill-en :)
Köszönöm a választ, de a probléma ott adódik, hogy be se tudok jelentkezni. Nem férek hozzá a tálcához. Talán nem fogalmaztam pontosan, hogy a windows fiókba nem tudok belépni. Ott pedig nincs nagyon ötletem, hogy az assci-t hol tudnám elővenni. A képernyő billentyűzetet is úgy hozom elő, hogy windows 7 az os, bal alul sarokba ease acces, bepipálom a képernyő-billentyűzetet, aztán megjelenik. Így igazolódott be a tippem, hogy miért nem enged be a jelszó beírásával.
Előtte valami egyszerű jelszó volt. Nem tudom mennyit befolyásol az, hogy egyébként angolul jelennek meg a dolgok, tehát nem vezérlőpult, hanem úgy írja control panel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!