SD-kártya nem elérhető. Ezt írja ki a Samsung Galaxy Gio telefonom, ha a képtárra, vagy a rögzített hangokra megyek, pedig pár napja működtek. Lehet, hogy véletlenül formáztam?
Figyelt kérdés
Vissza tudom állítani? És ha nem, legalább hogy lehet azt megcsinálni, hogy új hangokat tudjak felvenni, illetve új képeket tudjak fotózni? Mert most nem enged, azt írja ki, hogy helyezzek be SD-kártyát.2013. dec. 1. 18:34
1/7 anonim válasza:
Az SD-k ilyenek, egyszer csak meghalnak, el se köszönnek.
2/7 A kérdező kommentje:
És most mit lehet tenni?
2013. dec. 2. 01:26
3/7 anonim válasza:
Gyors zokogás után irány a számtechbolt (mer ott ócsóbb a esdé)
4/7 A kérdező kommentje:
Magyarul vennem kell egy újat. És ha nem veszek, akkor lesz baja a telefonnak?
2013. dec. 2. 21:22
5/7 anonim válasza:
Inkább csak bosszantó lesz, hogy mindig hibák vannak. Memóriakártya nélkül kis ideig el lehet lenni, érdemesebb kivenni, úgy tisztább.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2013. dec. 4. 00:07
7/7 A kérdező kommentje:
De tényleg gyakran előfordul az ilyesmi?
2013. dec. 4. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!