Ha az eredeti játékot törik fel a hackerek akkor miért van másképp pár dolog mint az eredetiben?
A netre is a bolti játék kerül fel, a módosítás a másolásvédelem kiiktatását jelenti alapvetően.
Vannak ripek ahol kivesznek extrákat, de nem a játékmenet változik tőle, esetleg átvezető videókat konvertálnak hogy kisebb legyen a méret, vagy kiveszik őket.
Az a példa amiről beszélsz nem szokványos eset, hogy általánosságként említhető legyen. Nem lehet hogy csak különböző nehézségi szintek vannak, és egy könnyebb szinten nem volt tele ellenséggel?
A feltörők valóban csak a védelmi funkciókat iktatják ki, magába a játékba nem nyúlnak bele, pláne nem karaktereket helyeznek át vagy vesznek ki vagy raknak bele...
Vannak olyan játékok, ahol a pálya és a karakterek helyzete teljesen fix, úgymond tökéletesen betenulható, míg más játékokat úgy írtak meg, hogy random vannak generálva bizonyos dolgok, így nem is lehet betanulni meg a végigjátszás sem fullad unalomba. Egyes játék típusoknál komolyabb eltérések is lehetnek két végigjátszás között, különsképpen ha a döntéseinkkel befolyásolhatjuk a történetet (a fő szál többnyire magmarad vagy a végkimenetel módosul). Pl a Witchert végigjátszottam és a párom is nekiesett utána...a városban gondoltam segítek neki, hogy ne kóvályogjon annyit és beirányítottam a kocsmába, hogy beszéljen az xy karakterrel....na ott éppen az a karakter hulla volt, mert éppen az érkezésünk előtt megkéselték, így a kalandot kapásból máshogy kellett elkezdeni. Igazából ez nagyon teszett, mert többszöri végigjátszásra is találsz az ilyen játékokban új dolgokat illetve dönthetsz másképpen.
Első: Nem, mind3 nehézségen kivittem, és a letöltöttben nem voltak ott ellenségek.
Akkor mégis csinálnak vele valamit.
Mondtam elég sok játéknál van ilyen, Resident Evil 4 1.1 patch-nél is hiányzik az 1-1-ben a szekrény amiből Loius Sera kiesik. Az eredtiben pedig benne van. (Az is 1.1)
A letöltött is 1.04-es volt, meg ez is.
Szóval valamit csak belenyúlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!