Mi lett a laptopommal? Hogyan tegyem ezeket vissza? Fontoslenne
Figyelt kérdés
Elvittem az egyik ismerősömhöz a laptopom, hogy tegyen rá új windowst, mert lett valami a 7-essel.
Ugyan ilyet tett, viszont itt az érintőpanelnél oldalt van olyan, hogy ha húzzuk lefele az ujjunkat, az úgy görgeti le-fel az oldalt. Viszont ez már nem funkcionál.
Vagy megnyomom a Caps Lock-ot nem mutatja ki,hogy nagy betűre vagy kicsire váltott, pedig eddig jelezte a képernyőn.
Úgyszintén a hanggal. Nyomom a gombot, amivel lehet erősíteni-lejjebb húzni, már azt sem jelzi ki a képernyőn.
Mi történt? Hogyan tegyem vissza?
2013. nov. 30. 20:56
11/11 anonim válasza:
Nem mert ezt több fórumon is olvastam hogy van külön notikra is,meg több ilyen számítástechnikai oldalon is olvastam és azért gondoltam hogy biztos van ilyne,mert csomó mindent nem tud kezelni neki a most rajta futó windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!