Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni!...

Szeretnék segítséget kérni! Irjatok már olyan tulajdonságokat egy fülesnél (RENDES NAGY FÜLES) amiket figyelembe vegyek amikor megveszem?

Figyelt kérdés
fülest akarok venni és nem nagyon értek hozájuk egy lehetőleg hangos és strapabírót szeretnék
2013. nov. 30. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Vedd figyelembe, hogy olyan helyen vedd ahol legalább 30-40 féle fülest meg tudsz hallgatni ugyanazzal a zenével.

Hallani fogod a különbséget közöttük...és azt vedd ami szerinted a legjobban szól és a pénztárcád elbírja...

A strapabíróság fontos, a nagy hangerő viszont nem.

Ha zajos helyen akarod használni akkor zártat vegyél, ha csendes helyen akkor elég a fél-nyitott, nyitott is.

2013. nov. 30. 20:28
 2/8 anonim válasza:

Rendes nagy füles alat fejhallgatót értesz?

Egyébként az érzékenységet és a frekvencia átvételt.

2013. nov. 30. 20:30
 3/8 anonim válasza:
Elmondom neked a SkullCandy, Beats fülesek a legjobbak! Beats elég drága, a Skullcandy 10k az átlag ára. Nekem napi 5-6 órát használatban van. Eddig havonta vettem 5kert fülest. A skullcandym elég rég megvan. Basszust nagyon jól adja és durván is szól minden értelemben, a kábel még mindig nincs megtörve... És a legfontosabb... még mindig nem recseg!!!!!!!! Csak dicsérni tudom! Azért az árért amit kifizettem érte minőséget kaptam.
2013. nov. 30. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
A ráírt technikai adatok sztem nem sokat számítanak, még a szutykos hangzásúakon is olyan tartomány szerepel, aminek bőven elégnek kéne lennie a nagyon mély basszusokhoz, de mégis doboz hangja van (lehet, hogy kiadja a ráírt frekvenciát csak nagyon halkan). Én sem vagyok nagy füles szakértő, de nálam a Sennheiser nagyon bevált. Nagyon drágán nem akartam mondjuk venni (mert az ilyen nagy márkák csúcsmodelljeinél hamar elszállnak az árak), de sok gagyival befürödtem már. Már hosszabb ideje nyúzok egy Sennheiser HD408-t, ami sztem megfizethető (8-9k körül vettem) és elég kellemes hangzása van. Kis fülbedugósból is maradtam a márkánál és vettem egy Sennheiser CX-200-t...meglepően jól szól és ezt is 8k körül vettem az ipon-ban. Ezzel a kettővel már rendesen elégedett vagyok, újból megvenném őket...
2013. nov. 30. 21:08
 5/8 Alex Fly ***** válasza:

Sennheisert én is ajánlani tudom, évekig azt használtam. Vagy AKG...

Most egy SpeedLink Medusa-t használok (5.1), de ez már nem kapható, az utódaival nincs tapasztalatom. Mindenesetre igen brutálisan szól...

2013. dec. 1. 07:48
 6/8 anonim válasza:

Szerintem meny egy olyan boltba ahól kitudod próbálni őket és ameik tetszik és va rá pénzed

azt vedd meg, mert ami másnak tetszik az lehet hogy neked nem fog tetszeni.

Nekem egy Sony MDR-XB600-as fejhallgatóm van, 13K-ba került, én nagyon megvagyok vele elégedve, de egyesek szerint túlságosan nagy a Baszus.Tapasztalataim alapján nagyon részletes studio hangzása van és mélyhangkiemelés sem kell neki.

2013. dec. 1. 16:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeteket:)
2013. dec. 2. 22:27
 8/8 anonim válasza:
Ne legyen túl kicsi a feje. Dumbo nehéz.
2016. júl. 19. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!