Mi a franc ez és hová tűntek a cuccaim?!
Figyelt kérdés
pár napja használok windows 8at, mert most rakták össze a gépem. ez egy aktiválatlan nem eredeti verzió. lényeg az hogy volt egy mappám az asztalon illetve a steam kliens 2 játékkal. szedtem le egy start menüt is hozzá. tegnap hogy állítottam volna ne a gépet csak olyan opció volt a leállítás helyén hogy leállítás és frissítés rányomtam, jó 10 percet dolgozott is rajta. ma indítom el, eltűnt az asztalról a mappám, eltűntek a steam játékok ikonjai, az Everest ikonja, beléptem chromeba mintha még sohasem használtam volna minden törlődve mi a franc ez?? és hol vannak a cuccaim az asztalról? steam kliensről el tudom indítani szóval valahol még a gépen vannak csak az asztalról tüntette el ez a drága oprendszerem segítsen valaki hol találom? és hogy lehet kikapcsolni a frissítgetését hogy többet ilyet ne műveljen?2013. nov. 30. 08:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!