Diamondtiara kérdése:
Milyen tabletet vagyek?
Figyelt kérdés
itt gondolok márkára. olyan kéne ami max. 50000ft-ba kerül és 10 colos. nem apple! hanem valami más márka ami nagyon jó.2013. nov. 29. 18:52
1/5 anonim válasza:
Tudom, hogy nem jó válasz, de az tuti, amit írtál:
10 colos, 50.000-be kerül, és Apple. Na, olyan tényleg nincsen :-)
Ami "nagyon jó", az vagy Apple, vagy a Nexus, de ezek ára több, mint duplája annak, amit szánsz rá. Kicsit lejjebb kell adni, és a kevésbé jó márkák között válogatni. Ebben az árfekvésben esetleg a WayteQ jöhet szóba, vagy kisebb, 7"-es cuccok (pl. a Nexus7).
3/5 A kérdező kommentje:
Nem apple!!!!!!!!!! nem!
2013. nov. 30. 08:47
4/5 anonim válasza:
Nem értem, kinek mi a baja vele, mindenféle hulladéknak mondják, pedig nálam kiválóan működik a Samsung Galaxy Tab2 7.0. Az igaz, hogy mobilszolgáltatótól vettem és 3G-s. Nem pedig a hamisat a kínai piacon. Két éves szerződéssel adja a Voda. de már van Tab3 8.1 is nekik, ugyancsak 1 ft-ért, két éves szerződéssel.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. dec. 7. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!