Ha kikódoljuk az Xbox 360-t akkor 1 év múlva elromlik? És ha igen akkor garancia tart?
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 17:29
1/4 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy mi az a 'kikódolás"? Amúgy ha bármilyen kókányolást végzel rajta, garancia ugrik...
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor Torrent-ről letöltesz játékot és működik rajta.
2013. nov. 29. 18:13
3/4 anonim válasza:
Ha szoftveresen csinálják meg azt "flashelésnek" ha hardveresen azt "rgh"-nak hívják. Ha rgh-zzák az 110% hogy garancia vesztés. A flashelésre nem mernék esküdni, de esélyes hogy az is. Mivel ezzel azt a cél hogy ingyen juss hozzá a játékaikhoz, amivel őket lopod meg, tehát egyértelműen nem fognak rá garanciát vállalni ha látják hogy bele nyúltak. Én olyanról hallottam hogy az ilyenek csökkenthetik az élettartamát, de az hogy 1 év múlva elromlik, szerintem csak városi legenda. Minden esetre ha valami ilyen buhera van a gépen, akkor nem szabad netre felengedni, mert az Xbox live egyből észre veszi, aztán lebanolják a gépet.
4/4 anonim válasza:
Attól függ milyen gép és milyen a módosítás.
Ha rgh akkor a garancia ugrott és nem fog elromlani.
Ha flash akkor a régi fat gépnél meg lehet csinálni, hogy ne látszódjon a belenyúlás a slimnél nem lehet.
De az sem fog elromlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!