Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyenkor?

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy most kaptam egy új gépet, amin windows 8 van és, most töltöttem le különböző játékokat, DE amikor crackelni akartam őket nem tudtam.. addig mindent jól csináltam, hogy az ISO fájloknál csináltam virtuális meghajtót telepítettem is a játékot és már csak a crack-et kellett volna csinálni, de amikor másoltam át nem engedte, mert, hogy megtelt a lemez... mit csináljak ilyenkor? :SS (ja és a fájlokat nem engedi törölni sem)

2013. nov. 28. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Öhm.. Szóval amikor be akarod másolni a cracket ezt írja: A merevlemez megtelt ? Nem lehet, hogy tényleg tele van (hülyeség, dehát nem írtad le).. És mit nem enged törölni?
2013. nov. 28. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem valami olyan, nem írható van állítva az egész mappa amiben ezek vannak. valahol állítsd írhatóra vagy valami hasonló, ennél pontosabbat nem tudok mondani nem win8at használok
2013. nov. 28. 23:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Kizárt, hogy tele legyen mivel most vettem a gépet.. Nincs egy hete.. 8 gb ram van benne .. Csak a vírtuális meghajtóba szarakszik... :SS
2013. nov. 29. 07:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam átállítani írhatóra. Az volt az első dolgom.. :S
2013. nov. 29. 07:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy csináltad a virtuális meghajtót?
2013. nov. 29. 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Deamon tools. Am köszönöm a válaszokat és a segítőkészségeteket. ^^ megoldottam. : 3
2013. nov. 30. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!