Hogyan derithetem ki, hogy ki az a szemely aki uzeneteket kuld nekem?
nincs ilyen progi, ami kideríti hol is van sms alapján...
hívd fel rejtett számon, azt kiderül ki az.
Ne akkor hívd, miután téged hívott, várd meg, míg elfelejti a dolgot (mondjuk pár órát, napot - attól függ, mi az az állandó jelleg nálad), és valami olyan dologgal állj elő (fedősztori), amiből kiszedheted legalább azt, mit dolgozik vagy merre lakik. A nevét nehezebb lenne szerintem. Innentől kiderül, ismered-e vagy sem.
Fontos, hogy aki felhívja őt, magabiztos és kommunikatív legyen, és tudja, mit csinál. Ha más nincs, anyudék (inkább olyan legyen, aki tutira nem ismer a zaklató). Szóval nehogy megérezze, hogy kamu hívás.
Kicsit agyalsz rajta, menni fog az.
Kíváncsi lennék, milyen programmal derítetted ki egy sms-ből a telefon típusát, és hogy hány szám van rajta.
Megírnád a progi nevét?
innen szedte le egy haber es kykkantott be a szamkartyara de a teloba nem sikerult es nem egy sms alapjan es 10eurot is kellett fizessek erte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!