Hogy tudok egy olyan dvd-t lemásolni, amin van menü is az elején, és nem írásvédett a dvd, mert gépre feltudtam másolni, de úgy szeretném kiírni, hogy ha dvd-n lejátszom a menü ugyan úgy megjelenjen?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 20:17
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg nem írásvédett, akkor intézővel, v más fájlkezelővel (pl. totalcommander) átmásolod a dvdről a video_ts mappát a vinyódra egy az egyben. Aztán, ha 4,37GBot nem haladja meg, akkor 1rétegű, ha meghaladja, akkor duplarétegű dvdt veszel. Nero dvdíró programban kiválasztod a videodvd írást, az egész mappát hozzáadod az összeállításhoz, és kiírod (vinyótól/írótól függően válassz írási sebességet, de a 4Xes vszeg meg fog felelni).
2/4 A kérdező kommentje:
Viszont ha így csinálom és a hozzáadásnál nézem a mappa tartalmát, csak a VOB típusú fájlokat mutatja, a többit nem vagy ez nem baj?
2013. nov. 25. 20:40
3/4 anonim válasza:
Ha az egész mappát átmásoltad, és az egész mappát húzod rá az összeállításnál, akkor minden fájlnak benne kell lennie (vob, ifo, bup).
Esetleg még képfájlt (image fájl) hozhatsz létre a neroval, és úgy klónozhatod a lemezt.
Az író átállít a rendes íróról image recorderre (az eszköztár fejlécen), lemezmásolás ikonra katt, írás - kérdi, hogy hová mentse a képfájlt (másolja be a lemezt). Utána visszaállítod a rendes íródra, megnyitod az image fájlt, és kiírod.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt a másodikat nem értem teljesen.
Olyat csináltam már, hogy magiciso programmal, iso fájlt készítettem a dvd-ről, és aztán azt daemon toolsal megnyitottam és onnan csináltam egy dvd másolást, és az volt a forrás, de lejátszva a dvd-ben akadozik :S
2013. nov. 25. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!