Mi lehet a baja a monitoromnak? Villog percenként kb.25-ször ez : OSD MAIN CONTROLS LOCKED. Philips 19"-os. De van hogy a menü ablakja ugrik fel. Érintkezési hiba lehet?
http://www.youtube.com/watch?v=m5l3RrUv3ns
ezt írják alant:
Nyomja meg és tartsa meg a Menü gombot (ami balra Power gomb), 20 másodpercig, amíg megjelenik "Monitorvezérlők Unlocked" a képernyőn.
Ez egy korábbi Philips, itt a közepe mellett balra jobbra balra nyíl van, a legszélén AUTO felirat, közepétől jobbra le fel nyít, a legszélén pedig OK.
Nos felugrik az Unlockedes ablak is magától.
Hol az hol a lockedes, hol a menü.
Ha én hozom elő a menüt, akkor a lefele gomb nem működik megfelelően. Nem, vagy rosszul reagál. Lemegy eggyel, viszont jobbra gomb nyomása nélkül is belelép az állításába.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Megpróbálom holnap szétszedni, kitakarítani. Lehet igazad lesz. Bízok benne.
Elég rendszertelenül csinálja. Holnap kiderül jobb lett-e.
Privát ment. Előre is köszi.
Sikerült. :D
Félve, de szétszedtem. Amit a gombok benyomnak panelt kiporszívóztam, óvatosan összeraktam és működik. Így tuti csak kontakt hiba lehetett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!