Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gondolom a letiltott telefonom...

Gondolom a letiltott telefonomon a rom főzés nem segítt?

Figyelt kérdés

2013. nov. 24. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Hmmm.... kicsit bővebben tudnál mesélni erről a letiltásról?

IMEI szám alapján tiltattad le a saját készüléked a szolgáltatónál? (-miért? -ellopták? )

Most pedig újraélesztenéd...miért? ...megkerült? (akkor pedig ugyanazt kell csinálnod mint a letiltáskor, bemész a szolgáltatóhoz, ő újraaktiválja)

2013. nov. 24. 09:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az úgy történt hogy vettem használtan egy telefont rá 1 hónapra tiltották az a szemét meg nem elérhető...ezért szeretném tudni hogy van e erre megoldás...
2013. nov. 24. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szóval vettél egy lopott telefont....a jogos gazdája pedig bement a Telenor/Vodafone/T-mobile stb ügyfélszolgálatra, bevitte a telefon vásárlását igazoló papírokat és kérte a jogos letiltást IMEI szám alapján.

Nem tudsz csinálni semmit, max. beviszed a telefont a rendőrségre, elmondod, hogy nem tudtad, hogy lopott, az eladót bemószerolod a yardoknál, a telefont leadod az pedig visszakerül a jogos tulajához aki legfeljebb adhat kis jutalmat neked amiért visszajutott a teló őhozzá

2013. nov. 24. 14:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szerintem inkább az a helyzet hogy nem fizette az előfizetést...vagy többször nem mint kelett volna vagy nem tudom :(
2013. nov. 24. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Előfizetéses szám esetén nem tiltanak IMEI szám alapján ,olyankor csak a SIM kártyát tiltják...
2013. nov. 24. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
De ha pl 0 ft ért hozza el a boltból akkor ez fent áll nem?mivel a telefont az előfizetéssel együtt vette vagy rosszúl tudom ?
2013. nov. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!