Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fat32 konvertálása?

Spaceship kérdése:

Fat32 konvertálása?

Figyelt kérdés

Van egy 1.5-ös fat32-es winyom 750GB adattal ezt kéne nfst-be konvertálni.

FORMÁZNI NEM FOGOM

convert fs:/nfst parancs nem müködik leelenőrzi a fáljokat majd elkezd konvertálni aztán közli hogy sikertelen:(

Van valami ötletetek?

2013. nov. 23. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak erre ingyenes progik is, ( [link] de ha valamiért sikertelen akkor lehet hogy valami gond van a partícióval és én nem erőltetném, mert a végén még bukod az egész adatmennyiséget...
2013. nov. 23. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:

A legbiztonságosabb megoldás az adatmentés másik eszközre, formázás NTFSre és visszatöltés.

Miért nem akarod formázni? Ezen van a rendszer ?

2013. nov. 23. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:

1. válaszolonak Köszönöm a választ megprobáltam nem jött össze kérte hogy indítsam újra újraindítottam és rendszertöltéskor amikor átakarta konvertálni közölte hogy nem található

2.Nem ez egy külső winyó nincs elég tárhelyem hogy kimentsem az adatokat

2013. nov. 23. 16:23
 4/5 Komplikato ***** válasza:
Nem biztos, hogy nem hülyeség, de a konvertáláshoz szerintem kell valamennyi üres hely. Egy defragolásnál 20%, itt is gondolom hasonló. Próbálj meg ennyi helyet csinálni a konvertálás idejére ha lehet ... hátha. Mert ugye a másik megoldáshoz az összes anyagot át kéne másolni valahová, de nem biztos van hová.
2013. nov. 23. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen lehet hogy az a gond hogy 750GB a foglalt és 650GB a szabad. Bár a convert parancsnál azt írta hogy csak 200GB kell neki a konvertáláshoz most úgy látszik hogy az easeus mégis neki állt csak pokolian belassúlt
2013. nov. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!