Silent Hill Homecoming játékban hogy kell végezni Scarlettel?
Figyelt kérdés
Tökéletesen megy a játék,75 hertz-en viszem(mert hallottam 60-on nem lehet megölni)órákig csak lövöm,szétverem,leszúrom folyamatosan,és feláll.Nem ugrik fel a plafonra,mint ahogy azt kéne.Ez megy már napok óta.Annyira legyengítem,hogy csak hozzá érek és összeesik,és jön a szúrás,de mindig feláll.Mit csináljak?2013. nov. 22. 17:53
1/3 anonim válasza:
csináld tovább XD egyszer majd kifullad
egyébként: silent hill homecoming how to beat scarlet
így keress
2/3 A kérdező kommentje:
Már nézegettem fórumokat,mindent kipróbáltam amiket ajánlottak,videókat is néztem.Épp ez az hogy a videókban 3-4szúrás,és összeesik,utána felugrik a plafonra,de nálam ez nem történik meg.Azért próbálkozom még.Csak elég durva,minden nap többször is órákon át csak ezt a részt csinálni.
2013. nov. 22. 18:10
3/3 ifritandris válasza:
Scarlet egyféleképp. Végtagjai... Először tropára egyik lába, mikor négykézláb, másik, majd a két karja... Ezt körbe kell játszani, mert ha nem megy; ezer év a kivégzésig, ha csak a fejét ütöd... Üsd a tagjait. Ha véresek, adj neki kokikat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!