Hogyan konvertáljak át egy egy vpj kiterjesztésű fájlt?
VideoPad Video Editor programmal készítettem egy videót, ami a fenti kiterjesztést kapta. Nem tudom másmilyenben lementeni, mert valahányszor megpróbálom 93%-nál lefagy. Az egybőli youtube feltöltés sem működik, itt is a 93% helyzet áll fenn.
Megpróbáltam Total Video Converterrel és Prism Video File Converterrel is átalakítani. Mindkettő hibás fájlként kezelte, azt hiszem ezt a kiterjesztést nem ismerik.
Holnap el kellene küldenem a kész videó linkjét, nincs időm újat csinálni. Ötletek?
Igen, valószínűleg a .vpj kiterjesztés a VideoPad Video Editor saját projektfálja, ami nem videó, csak egy vágólista.
Nem ismerem ezt a programot, de esetleg nincs olyasmi opció, hogy "Videó exportálása"? Vagy valami hasonló. Akkor készíti el a tényleges videófájlt, olyan formátumban, amit enged kiválasztani.
Úgy van ahogy sejtettük: [link]
Keress olyat, hogy exportálás... És ne legyél türelmetlen, mert először bizony renderelni fog valameddig.
előző kettő jól rájöttetek arra amit leírt:D
"Nem tudom másmilyenben lementeni, mert valahányszor megpróbálom 93%-nál lefagy. Az egybőli youtube feltöltés sem működik, itt is a 93% helyzet áll fenn. "
de igen talán próbáld ki mi van tovább vársz 93% nál..., de másik gépen megpróbálásnál nincs jobb ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!