Pipi 02 kérdése:
Ha van egy nvidia giforce 9800 gt 512 es videókártyám és alapon játék nélkül 65 és 72 celsius között mozog és eredeti hűtés van rajta akkor halálán van a hűtőm ugye? és mit ajánlanátok hozzá
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 21:26
1/7 Gábor_79 válasza:
Elvileg ez kompaibilis. [link] Nem az oldalon lévő kép a valós, hanem amit a 'részletekben' mutatnak.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget meg probálkozom
2013. nov. 23. 09:29
4/7 A kérdező kommentje:
ne haragudj tudnál rola képet külde ha nem lene probléma mert nem találtam meg aszt vagy vala jót de nemlegeny ojan drága max 5ezer körül lene jó
2013. nov. 23. 09:38
5/7 Gábor_79 válasza:
6/7 Gábor_79 válasza:
Nem jó ez mégsem!!! Amit az előbb küldtem képet amin aláírás van a felsorolt kártyákról, megtévesztett. A 9800-as az ATI ! amivel kompatibilis, csak közvetlen utána van írva folytatólagosan, hogy NVidia. Szóval öt ezerért én nem tudok hirtelen csak hétért azt a Scythe Setsugen 2-őt ( +1000 Pick-pack szállítás)
Na de lehet, hogy igazad van; nem éri meg ennyit költeni egy ilyen régi kártyára. Oldd meg alternatív módon. Pl. a bordát rajtahagyod, aztán ráiránytasz vagy rögzítesz egy nagyobb ventilátort. Vagy ez [link]
7/7 A kérdező kommentje:
köszi én is erre gondoltam hogy rá teszek egy nagyobb ventit csak akkor lehet hogy
bordát is kell cseréljek
majd még meglátom
2013. nov. 24. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!