Lelehet tölteni windows 7 -et hogy egy dvd-n legyen?
Ez a kalózverzió akármelyik torrent oldalról letölthető, de búcsút mondhatsz mindenféle frissítésnek, ami nem elhanyagolható tény.
Vedd meg az eredetit, vagy telepíttess egyet pár ezer Ft-ért PC szervizben. Sokkal jobb megoldás, mint feketén megszerezni...
Nem értem a kérdést... Mi "csak az"?
Mellesleg minek neked az összes Win7? Mezei otthoni felhasználásra Win7 Home x64, oszt' kész. Egyszerre úgy se fogod használni mindet.
Tény, hogy vidéken (mifelénk legalábbis - Pest megye) olcsóbb, meg nem a leglehúzósabb helyre kell bevinni. Nem mellesleg hosszú távon lehet nem jön belőle jól ki, de nem mindenki teheti meg azt, hogy több tízezerért eredetit vásároljon. Oké, magam sem értem, miért jó naponta bkv-jegyet venni havibérlet helyett (kollégám...), de valakinek nincs egyszerre sok pénze.
Persze ilyenkor megoldás a kalózkodás, de akkor vigye el haverhoz, és csináltassa meg vele. Nem akarom elhinni h egy PC-s ismerőse sincs neki.
Nem vagyok Imre...
UTOLSÓ
A magyar ember akkor is ingyen akar mindent, ha más esetben megtehetné, hogy fizet érte, de nem ez a lényeg most. Vagy megveszi, vagy letölti, a saját lelkiismeretén múlik a dolog. A kalóz op. rendszert ugyan büntet(het)ik, de ha ezzel a hatóságok foglalkoznának, börtönben ülne a fél ország. :D
6 hónapos kulccsal meg akkor jár jól, ha azt a 33 ezret nem tudja kifizetni egyben. Mert ebben az esetben is csupán félévente jár a rendszerért minimális ellenérték fejében, viszont azt is írtam, hogy nem értem, valakinek ez miért éri meg.
És ki beszélt arról, hogy tízezer? Azt írtam TÖBB tízezer, tanuld meg értelmezni a mondatot, végig se olvasod, csak itt vered a nyálad feleslegesen. Kb. ugyanazt írtam én is, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!