Xbox 360 flashelés Debrecen környékén?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy xbox 360at venni ami ki van flashelve.
Csak az interneten nem nagyon találtam olyat ami távolságilag szóba jöhetne. És hanem tudom megnézni még ki is postázza utánvéttel,de lehet selejtet kapok. Valami ötlet?
2013. nov. 19. 19:49
1/4 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nem ellenezném,ha nem lenne személyes kipróbálás: Csak a vaterán kívüli oldalakon nem biztos,hogy visszakapnám a pénzemet ha nem jó a box.
2013. nov. 19. 19:57
2/4 anonim válasza:
Hat ha jol tudom akkor az Ady gimnázium környékén volt egy, de lehet már bezárt :| nézz utana, ha meg nyitva van ott tuti flashelnek:d
3/4 A kérdező kommentje:
Ja nincs xboxom,venni akarnék lehetőleg (mindenkép flasheltet)
2013. nov. 22. 18:24
4/4 anonim válasza:
vatera sem tuti
Én nemrég vettem egy monitort ami hibás volt, vaterának írtam azt mondták rendezzem le az eladóval vagy pereljem be.
kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!