Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak Mit töltsek le...

Simon Peti15 kérdése:

Mit csináljak Mit töltsek le hogy fel tudjam rakni a youtube ra az össze Mix szelt zenémet?

Figyelt kérdés
Sziasztok én Mixelek zennéket csak nem tudom hogy mit csináljak hogy fel tudjam rakni a youtube ra milyen program kell hozzá már letöltötem a virtual DJ és a zene meg van de a youtube nem engedélyezi. kell valamilyen program ? Vagy mit kell tegyek
2013. nov. 19. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

A Youtube videómegosztó, zenének ott van például a Soundcloud.

Ha mindenképpen YT, akkor videót kell csinálnod. Ehhez a legegyszerűbb megoldás ha Windows Movie Makerben (ingyenes) betöltöd a zenét, egy képet mellé és addig jelenik meg a kép amíg a zene szól. Videóként mented és már terjeszthető (szerzői jognak pedig érdemes utánanézni hogy mit lehet és mit nem, különben a feltöltés végén egyből le is némíthatják).

2013. nov. 19. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Hagyd a VDJ-t ott az FL-studio és az Ableton Live!
2014. júl. 11. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!