Webcamerát szeretnék venni! Szerintetek melyik legyen a kettő közül?! Esetleg tudtok ajánlani egy jót? /nagyjából ilen árkategóriában/
Igazából nem értem a kérdésed:
1600x1200 (Canyon) vs 640x480 (A4Tech)
Ebben az árkategóriában mindegy melyiket választod, mutatja a képet azt csá. Azt vedd amelyik szép, kényelmesen használható.
Vagy egy kategóriával feljebb, #1-es szerint.
Az A4TECH felbontását egy kissé kevésnek tartom, még webkamerás felhasználáshoz is, (bár a valamivel rosszabb képminőséget némileg kompenzálja, hogy talán nem annyira szaggat a kép, mivel kisebb jelmennyiséget kell átvinnie a hálózatnak). A Canyon elméletileg jobb ilyen tekintetben. Viszont azt nem tudom, valamit javítottak-e rajta, de nekem egy régebbi típus van szintén Canyon, aminek borzalmasan vacak, primitív az élesség állítása.
Szerintem érdemesebb egy nagyságrenddel feljebb menni, és egy kicsit jobbat venni ezeknél.
A Canon felbontása csalóka, ha a leírást elolvassátok, akkor 30 másodpercenkénti képnél az is csak 640*480-at tud.
Ha nagyobb a felbontás, akkor viszont nincs 30 kocka másodpercenként és szaggat.
Az A4TECH-nek legalább automata fókusza van és 16 megapixeles állóképet lehet vele csinálni, a kettő közül én ezt választanám.
De érdemesebb 1-2 ezer Ft pluszt rászánni és venni egy jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!