Miért szaggat a Star Wars The Force Unleashed 2?
Van egy 2 magos 3,4 GHz-es i5-ös processzorom, 2GB 1600MHzes DDR2-es RAM-om meg egy 512MB-os 256bites DDR3as vidikarim.
Az a lényeg hogy amikor elindítom a játékot és bejön a főmenü akkor van még 560 FPSem (mindent levettem LOW-ra) de amikor elindítom a Story-t akkor a videónál lemegy 120 FPSre majd mikor bejön a pálya akkor alig van 5-15 FPSem (még mindig LOW-on van minden grafikai beállítás).
Kérem valaki magyarázza el ezt nekem miért van ez mert nagyon szeretem azt a játékot de már kibírhatatlan hogy ennyire laggol.
A válaszokat Köszönöm!
Gigabyte GTS 250
De egyszer volt vele csinálva benchmark (boccs ha rosszul írtam) és ott a végén az jött ki hogy:
Avarange: 98 FPS
Maximum: 250 FPS
Tehát ezért nem értem
Hát hidd el nagyon szívesen lefuttatnám de konkrétan "meghalt" az a gép már úgy értve hogy a merevlemeze nem tud már olvasni és kékhalállal indul...
Ismerősünknél van már aki majd szerez bele másikat amint egyéb dolgok végett lesz rá keret...
Szóval amint meglesz az új HDD akkor meg fogom csinálni szerintem, csak az nagyon nem a közel jövőben lesz..
De amint megvan mindent letesztelek rajta...
De amúgy most így mire tippelsz mi lehet a baja?
Agyonhasználtam volna?
(mondjuk nem mai darab a vidikari mert asszem még 2009es)
De leginkább azért nem értem mert ugye FRAPS-el néztem meg az FPSemet a game-ekben és pl. a Prince of Persia The Sand of Timeban játék közben olyan szépem muszikált (ez 5 hónapja volt) 1101 FPS-el mint a .....
Tehát ezért nem értem az egészet ismételten.
A választ köszi előre erre is!
Akkor lehet hogy azért pörgött mindig 100%-on a proci meg 1700 MB-nyi RAM?
Ennyire nem használná ki akkor a VGA-t?
Hát ez akkor igen csak nagy csalódás lesz a számomra a végén...
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!